Home

Front Slider

Informaţii succinte

Întreprinderea SRL „UISPAC” a fost înfiinţată în anul 1996.
Este amplasată pe un teritoriu cu suprafaţa de 2 ha.
Dispune de suprafeţe de producţie de 3000 m2.
Capacitate de producţie: maşini de turnare, maşini de suflat, linii rotative, linii de prelucrare a materiei prime secundare.
Angajaţi – 92 de persoane.

Informații de bază

Întreprinderea SRL „UISPAC” dispune de specialişti calificaţi şi propriul parc de mijloace tehnice de import, fapt care permite executarea întregului complex de lucrări de pregătire şi producere în serie a articolelor din masă plastică cu destinaţie industrială şi de uz casnic, inclusiv lucrările de proiectare şi construcţie, confecţionarea accesoriilor (formelor pentru turnat şi pentru suflat).

În afară de producerea masei plastice şi confecţionarea accesoriilor (formelor pentru turnat şi pentru suflat), întreprinderea prestează servicii de reparaţie, modernizare şi construcţie a utilajelor.

 

În anul 2004 Întreprinderea s-a confruntat cu problema adunării deşeurilor din masă plastică în procesul de producere şi a început să caute modalităţi de soluţionare a problemei date. În prezent, pe teritoriul uzinei noastre este creat un sector de prelucrare a deşeurilor din masă plastică şi a fost dată în exploatare o linie-pilot de sortare, prelucrare şi obţinere a noilor produse din materiile prime polimerice secundare.

Principalele tipuri de activitate:

- atelierul de producere a masei plastice – producerea articolelor din masă plastică pentru industria vinicolă, cea a băuturilor alcoolice tari, alimentară, de construcţii, parfumerie şi cosmetică, a diferitor tipuri de ambalaje.

- atelier de instrumente –

- atelier de utilaje nestandard –

- sector de prelucrare a materiei prime secundare (proiect-pilot în colaborare cu Academia de Ştiinţe şi Institutul de Chimie).